Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

23 06 07 Aertssen Smeyers Royerssluis 00550

IoT Diensten

Maximaliseer de controle over uw bemalingssystemen met Smeyers’ geavanceerde IoT-diensten. Houd de vinger aan de pols met onze op afstand bedienbare, zelfregulerende bemaling en real-time monitoring.

Zelfregelende Bemaling en Remote Control

Smeyers integreert IoT in bemaling door zelfregulerende systemen te gebruiken die het grondwater binnen vooraf ingestelde grenzen houden. Dit waarborgt dat minimum en maximum grondwaterpeilen gerespecteerd worden, waardoor de invloed op de omgeving beperkt blijft. Bovendien, met onze Remote Control applicatie, kunnen de bemalingssystemen vanop afstand bediend worden. Dit is ideaal voor het uitvoeren van testprocedures zonder fysiek aanwezig te moeten zijn op de locatie

Online Monitoring en Real-Time Data Toegang

Onze online monitoring maakt het mogelijk om data van onze apparatuur op afstand te monitoren en te loggen. Alle parameters worden automatisch geïntegreerd en via een webgebaseerde oplossing 24/7 weergegeven. Hierbij wordt voortdurend de kwaliteit en beschikbaarheid van de geïnstalleerde units bewaakt. Klanten met de juiste autorisatie hebben toegang tot deze informatie, waardoor het beheer van waterstanden eenvoudig en efficiënt vanaf een smartphone kan worden uitgevoerd.

Alarmmodules en Doorlopende Ontwikkelingen

Smeyers is uitgerust met all-in-one volautomatische alarmmodules die snel en efficiënt kunnen worden ingezet. Ze zijn programmeerbaar vanop afstand en zenden alarmmeldingen via sms of e-mail. Daarnaast ontwikkelen wij continu nieuwe modules in eigen beheer om de bedrijfszekerheid en het comfort van onze installaties te verbeteren. Door te blijven innoveren, garanderen we dat onze IoT-oplossingen altijd op de voorgrond van technologische vooruitgang blijven.