Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

23 06 07 Aertssen Smeyers Royerssluis 00353

Verticale filters

Optimaliseer de stabiliteit van uw bouwput met Smeyers' bronbemalingstechniek met behulp van verticale filters. Deze efficiënte methode zorgt voor het veilig verlagen van de grondwaterstand rondom uw bouwlocatie. Ontdek hoe verticale filters bijdragen aan de succesvolle uitvoering van uw bouwprojecten.

Verticale filters?

Verticale filters zijn een essentieel onderdeel van bronbemaling, een techniek die wordt gebruikt om de grondwaterstand rondom bouwputten te verlagen. Bij deze techniek worden verticale filters handmatig of machinaal in de grond geboord rond de bouwput. Deze filters worden vervolgens via een gemeenschappelijke zuigleiding aangesloten op een zuigerpomp, die het toestromende grondwater oppompt. Het is een veelgebruikte methode voor het droogleggen van bouwputten en rioleringssleuven tot een diepte van ongeveer vier meter onder het installatieniveau.

Waarom kiezen voor bronbemaling met verticale filters?

Bronbemaling met verticale filters biedt een veilige en efficiënte manier om ontgravingsputten te stabiliseren en het risico op opbarsten te minimaliseren. Deze methode is bijzonder geschikt voor projecten waar de grondwaterstand nauwkeurig moet worden gecontroleerd om de structurele integriteit van de bouwput te waarborgen. Bovendien kan bronbemaling met verticale filters gemakkelijk worden gecombineerd of uitgebreid met andere technieken, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor verschillende bouwprojecten.

Onze expertise

Bij Smeyers hebben we jarenlange ervaring en expertise in het gebruik van verticale filters voor bronbemaling. Ons deskundige team maakt gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur om ervoor te zorgen dat de verticale filters effectief en veilig worden geïnstalleerd. Wij zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van uw bouwproject, terwijl we de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid handhaven.