Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

23 06 07 Aertssen Smeyers Royerssluis 00712

Over Ons

Bij Smeyers combineren we jarenlange ervaring met innovatie om uitmuntendheid te leveren in grondwaterbeheer en geothermische oplossingen. Als gewaardeerde partner in de bouwsector, bieden wij uitgebreide diensten aan, variërend van grondwaterverlaging tot duurzame energie-oplossingen. Onze toewijding aan kwaliteit, precisie, en duurzaamheid stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die elk project naar een hoger niveau tillen. Ontdek hoe Smeyers zich inzet voor het creëren van een solide basis voor uw bouwprojecten.

Het verlagen van grondwater

Smeyers staat synoniem voor expertise in de bouwsector, met een specialisatie in het verlagen van grondwater. Wij creëren een optimale werkomgeving voor onze klanten door het grondwaterpeil efficiënt te beheersen, wat hen in staat stelt om constructiewerkzaamheden ‘in den droge’ uit te voeren.

De nieuwste technieken

Om het grondwater te verlagen, zet Smeyers een reeks geavanceerde technieken in, waaronder bemaling met verticale filters, dieptebronnen en horizontale drainage, vaak gecombineerd met retourbemaling. Daarnaast zijn we ook bedreven in geothermische boringen. Ons modern en performant machinepark is het kloppend hart van onze diensten, terwijl onze toewijding aan innovatie ons in staat stelt om voortdurend de grenzen van monitoring en opvolging te verleggen.

Eigen onderhoudsdienst

De betrouwbaarheid van onze apparatuur is een topprioriteit bij Smeyers. Daarom beschikken we over een eigen onderhoudsatelier, dat zorg draagt voor het vakkundig onderhoud en de kwalitatieve herstellingen van onze boormachines en bemalingspompen. Dit garandeert de maximale inzetbaarheid van ons materieel, voor een naadloze projectuitvoering.

Eigen studiedienst

Smeyers beschikt over een eigen studiedienst die verder gaat dan alleen het ontwerpen van de optimale bemalingsinstallatie. We doen ook uitgebreid onderzoek naar de mogelijke impact van bemaling op de omgeving. Met behulp van geavanceerde computersimulatiemodellen, kunnen we nauwkeurig de invloed van bemaling op nabijgelegen bebouwing inschatten en mogelijke risico’s voorafgaand aan de uitvoering evalueren.

Inzet voor duurzaamheid

Duurzaamheid is een kernwaarde bij Smeyers. We streven ernaar om niet alleen efficiënte, maar ook milieuvriendelijke oplossingen te bieden. Dit komt tot uiting in onze keuze voor duurzame technieken en materialen, en onze inzet voor geothermische boringen als een vorm van hernieuwbare energie. Door verantwoordelijkheid te nemen voor de ecologische impact van onze activiteiten, dragen we bij aan een duurzamere bouwsector.