Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

23 06 07 Aertssen Smeyers Royerssluis 00353

Missie & Visie

Welkom bij Smeyers, waar onze toewijding aan uitmuntendheid en samenwerking centraal staat in alles wat we doen. We zijn trots om leiders te zijn in de bronbemalingssector, met een onwrikbare focus op technische expertise, duurzaamheid, innovatie, en sterke partnerschappen.

Missie

Onze missie is om onophoudelijk de meest optimale technische en economisch haalbare oplossingen aan te bieden aan onze klanten voor de uitvoering van hun bronbemalingswerken. Wij stellen hen hiermee in staat hun bouwwerken met hoge kwaliteit en in droge omstandigheden te realiseren. De samenwerking met klanten is essentieel, en ons doel is om hun verwachtingen te overtreffen door nauwgezette aandacht voor detail en ongeëvenaarde technische bekwaamheid.

Visie

Onze visie is om langdurige en rendabele relaties met onze klanten te smeden, gebaseerd op wederzijds partnerschap. Dit bereiken we door het aanbieden van de beste prijs-kwaliteitverhouding, het inzetten van gespecialiseerd personeel dat garant staat voor vakmanschap, en door samen met klanten concurrentievoordelen te ontwikkelen. We streven ernaar om een betrouwbare en efficiënte aannemer te zijn in bronbemalingswerken in België en de naburige landen.

Duurzaamheid en Veiligheid

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze waarden. We zijn toegewijd aan het voortdurend verbeteren van onze processen met het oog op kostenbesparingen en rendementsverbeteringen. Veiligheid is ook een kernwaarde, en we hechten groot belang aan het veilig uitvoeren van werkzaamheden. Dit wordt bereikt door het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen, het naleven van de veiligheidsvoorschriften en het werken met gekeurd materieel.

Innovatie en Persoonlijke Ontwikkeling

Innovatie staat centraal in onze benadering, met een constante focus op creativiteit en ondernemerschap. We moedigen initiatieven en het bedenken van creatieve oplossingen aan. Daarnaast is persoonlijke ontwikkeling een essentiële waarde, en we bieden onze medewerkers de mogelijkheid om te groeien en hun ambities binnen het bedrijf te verwezenlijken. Dit alles wordt ondersteund door een cultuur van integriteit, loyaliteit, en wederzijdse waardering.