Verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date.

23 06 07 Aertssen Smeyers Royerssluis 00416

Van A tot Z

Onze diensten van A tot Z

Onze dienstverlening sluit naadloos op elkaar aan. We ondersteunen onze klanten van studie tot vergunningsaanvraag en voorzien de nodige nazorg of monitoring na uitvoering van de werken. Binnen Aertssen Infra streven we ernaar om gedurende het hele proces een betrouwbare en complete partner te zijn.

Studie

Een gedegen voorbereiding is de ruggengraat van elk succesvol bouwproject. In de studiefase analyseren onze ingenieurs en geologen bodemcondities en grondwaterstanden om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen. Dit plan zet de koers uit voor efficiënte bronbemaling, retourbemaling, en geothermische boringen, terwijl de milieu-impact wordt beperkt.

Vergunningsaanvraag

Het navigeren door vergunningen is een complex, maar cruciaal proces. Smeyers begeleidt u hierin, waarbij we zorg dragen voor de nauwkeurige documentatie en naleving van de relevante voorschriften. Ons doel is een vlotte voortgang zonder juridische obstakels.

Uitvoering

Uitvoering vereist precisie en vakmanschap. Ons gespecialiseerde team maakt gebruik van geavanceerde technologie om uw project op schema te houden. We streven naar minimale overlast en maximaliseren kwaliteit en veiligheid. Net zoals bij Aertssen Group, waar precisie en vakmanschap ook hoog in het vaandel staan, zorgen wij ervoor dat elk project efficiënt en met de hoogste standaarden wordt uitgevoerd.

Nazorg

Ons engagement eindigt niet bij oplevering. We monitoren grondwaterstanden en systeemprestaties, waarborgen een duurzame werking en staan klaar voor ondersteuning. Nazorg is essentieel om de langetermijneffectiviteit van onze oplossingen te garanderen.

Onze diensten